bedava program

açık kaynak ve bedava programlar

Winamp – Turkish Language Pack

Posted by bedavaprogram Ağustos 15, 2007

Sürüm : 5.34
Boyut : 47 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Ali Sarıoğlu


»»» Programı innDir «««

Tanıtım:
Winamp adlı ses-video oynatma yazılımını bilmeyenimiz sanırım yoktur. Bilgisayar dünyasının en çok kullanılan yazılımlarından birisi olan Winamp alanındaki liderliğini yıllardır kimseye bırakmadı. Kendisini sürekli güncelleyerek bünyesine yeni özellikler katarken yerel dil desteğine de önem verdiğini gösterdi. Winamp kullanıcılarının kendi dilleri için yapmış olduğu eklentileri sitesinden yayınlayarak yazılımın daha kolay kullanılabilmesine imkan sundu.

Ali Sarıoğlu tarafından hazırlanmış olan bu dil paketi ile Winamp yazılımını 5.34 ve sonraki sürümleri için neredeyse tümüyle Türkçe kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey dil paketini innDirdikten sonra dosyaya tıklamanız ve sırasıyla “Kabul” ve “Kur” butonlarına basmanızdır. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra Winamp yazılımı kendiliğinden açılacak ve artık Türkçe karşınıza gelecektir.

Not: Bu araç Winamp yazılımını Türkçe kullanabilmeniz için yazılmış bir dil paketidir ve kullanabilmeniz için Winapm yazılımının 5.34 veya daha güncel sürümlerinden birisi sisteminize kurulu olmalıdır.

2 Yanıt to “Winamp – Turkish Language Pack”

  1. Anonim said

    sikt
    r

  2. ceza said

    cncncmkckbkhgjnikgihlf

Yorum bırakın